Перално стопанство "ДЕЗМОН" ООД

Перално стопанство "ДЕЗМОН" ООД е създадено през 2012г. За краткия период на нашето развитие успяхме да се наложим в София и София - Област, като перално стопанство, предлагащо най - добро качество в областта на промишленото пране и химическото чистене на пазара до момента, което се дължи до голама степен на чисто новото оборудване за промишлено пране и химическо чистене на ELECTROLUX - Швеция и лидерите в гладенето  LACO - БЕЛГИЯ. Използваме екологично чисти препарати НА ECOLAB - щадящи тъканите. 

Всеки наш клиент получава персонално отношение в зависимост от неговите изисквания. Работим без почивни дни, което дава спокойствие и увереност на обслужваните от нас компании.

Предлагаме високо качество на супер конкурентни цени. Възползвайте се от безплатната ни услуга - до 20 килограма пробно пране, за да се убедите сами.

Разполагаме с изцяло нова техника на лидерите в производството на машини за химическо чистене и пране BOWE Германия. Машината за химическо чистене е последно 6-то поколение. Разполагаме и с гладачна техника на фирмите ROTONDI и TREVIL ИТАЛИЯ. Най-доброто техническо обезпечение на пазара на тази услуга в комбинация с безкомпромисното качество на използваните химикали и усилватели на немската фирма BUFA ще изненадат приятно Вас и Вашите облекла.

Гордеем се с факта, че притежаваме първата в България, напълно екологична и безвредна система за почистване на деликатни тъкани Wetcleaning Lagoon™ от Electrolux. Системата представлява революционна разработка на ELECTROLUX и престижния Hohenstein Institute in Krefeld, Germany. Lagoon™ използва водата като разтворител, както и специализирани 100 % екологични биоразградими сапуни, разработка на Electrolux. Чрез този метод могат да се почистват успешно 100 % вълнени изделия, както и редица други с етикет „Само химическо чистене”.