перално стопанство

dezmon.bg

Начало

За нас

Сфери на дейност

Контакти

ДЕЗМОН

ГОЛЕМИТЕ В ПРАНЕТО

За нас

 Перално стопанство ДЕЗМОН  е създадено през 2012 . Изцяло оборудвано с най-добрата марка машини в света за професионално пране ELECTROLUX – Швеция, програмирани с прецизно изчислени програми за пране на всякакъв вид материи и цветове.

Гладенето се извършва на последен модел каландър от лидерите в гладенето  LACO – БЕЛГИЯ, чиито размери позволяват перфектно изглаждане на големи размери материя без следи от ръбове и гънки по нея.

Ние използваме световно утвърдените лидери в момента перилни препарати на фирма ECOLAB, които ни позволяват да поддържаме винаги високо качество в областта на прането. Новата нискотемпературна технология на пране значително увеличава степента на белота и мекота след изпиране. Също така удължава живота на текстила. Предотваратява посивяването на текстила след изпиране и е същото толкова ефективен и към цветното спално бельо и хавлии.
Предлагаме максимална ефективност и минимални щети на текстила.

Персоналът ни се състои от професионалисти, които ежедневно доказват че с отговорно отношение и неуморен труд може да се постигнат завидни резултати в поддържанено на бельото, хавлии и покривки на нашите клиенти в безупречен вид.

Процесът на сгъване, опаковане и ароматизиране на бельото се извършва според желанието на нашите клиенти.

Удобството да се възползвате от услугите на перално стопанство Дезмон се изразява в това, че винаги можете да разчитате на безупречният вид на обработеното от нас бельо и можете да го поставите в последният момент без никакви притеснения от това че може да се компроментирате с петна или гънки.

Транспортът от и до Вашето заведение допълнително улеснява и без това натовареното Ви от ангажименти ежедневие.

За десет годишният период от нашата работа се радваме на все повече доволни клиенти, които сами препоръчват работата с нас на свои приятели и познати като парнтньори на които може да се разчита.

About Me