перално стопанство

dezmon.bg

Начало

За нас

Сфери на дейност

Контакти

ИДЕАЛНОТО РЕШЕНИЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ХИГИЕНАТА, ПРЕМАХВАНЕ НА БАКТЕРИИТЕ И ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ ГРИЖИТЕ ЗА ПРАНЕТО.
ПРОФЕСИОНАЛИСТ ДО ПОСЛЕДНО

Училищата, детските ясли и градини трябва да бъдат безупречни, когато става въпрос за почистване. Микроби, бактерии и вируси могат да се натрупват върху повърхности, дрехи и играчки.
Вашето ежедневие се състои от поредица от дейности, а почистването на прането е само още едно необходимо действие.
Избирайки нашето обществено перално стопанство, Вие си гарантирате спокойствие и сигурност по отношение на чистота, дезинфекция и дълголетие на постелъчното бельо, хавлии, сценични костюми, плюшени играчки, възглавници, завивки – изобщо всички неща, които докосват и използват поверените Ви палавници.
Професионалните машини и препарати, които използваме се грижат за щадящо материята пране и същевременно безупречно премахване на петна и замърсявания от различно естество.
При нас няма нужда да губите ценното си време, като се опитвате да разделите вече изпраното бельо по групи. Всеки пакет е снабден с етикет, на който е указан точният адрес /в случаите, когато детската градина разполага с филиали в различни квартали/ и име на съответната група.
Получавате изпрани, дезинфекцирани перфектно изгладени чаршафчета, в които децата ще се чувстват комфортно, приятно и най–вече защитени от всякакъв вид зарази.