перално стопанство

dezmon.bg

Начало

За нас

Сфери на дейност

Контакти

ИМАТЕ ЛИ НУЖДА ОТ МАШИНИ ЗА ИНТЕНЗИВНИ, ТЕХНИЧЕСКИ ЦИКЛИ НА ПРАНЕ (РАБОТНО ОБЛЕКЛО С УПОРИТИ ПЕТНА, ГОЛЕМИ ОБЕМИ ЗА ТРЕТИРАНЕ)?

ДОБИВЪТ И КАЧЕСТВОТО НА ИЗПИРАНЕ СА ДВА ОСНОВНИ ФАКТОРА ЗА ВАШЕТО ТЪРГОВСКО ПРАНЕ.
За да отговорите най-добре на нуждите на вашите клиенти, имате нужда от набор от здрави, икономични, бързи и надеждни машини , които могат да се справят с големи количества . За някои клиенти почистването трябва да бъде още по-дълбоко и машини с тегло до 110 кг със специфични програми са жизненоважни, за да отговорят на техните изисквания.

Пералните, които предприемаме, отговарят на всички критерии за осигуряване на максимална хигиена и избягване на кръстосано замърсяване . Установеният стандарт RABC помага да се избегне рискът от биозамърсяване на текстил, третиран във вашето пране.

НУЖДАЕТЕ СЕ ОТ СЪВЕТ?

Важно е да разчитате на стабилна компания, която има партньорска мрежа от над 100 години, специализирани отдели, включително следпродажбено обслужване, специализиран офис за проектиране на пране и отзивчив сервиз за резервни части.

На нашите машини са инсталирани най-съвременни технологии, за да ви помогнат да бъдете една крачка напред в сектора на прането. Например, Optiload гарантира оптимално използване на ресурсите и минимална консумация, докато софтуерът Trace Tech проследява и анализира всяка фаза на измиване на най-високо ниво.

ВАШЕТО РАБОТНО ОБЛЕКЛО ЗАДЪЛЖИ ИНТЕЗИВНО ПРАНЕ
За ефективно и цялостно почистване професионалните машини са от съществено значение.

Всъщност, ако имате гараж или строителен бизнес, една домашна машина бързо ще достигне своите граници.

Прането ви (например гащеризоните) често ли е много мръсно, с многобройни упорити петна (масло, грес, боя, лубрикант и др.)? Професионална машина Primus ще осигури специфични програми, с широка гама от капацитети (от 6 кг до 110 кг). Машините и съставните им части са проектирани да издържат на интензивно почистване и по този начин са много по- здрави и по-надеждни .