перално стопанство

dezmon.bg

Начало

За нас

Сфери на дейност

Контакти

ТРЯБВА ЛИ ДА ОСИГУРИТЕ ЧИСТИ, ЕЛАСТИЧНИ И МЕКИ КЪРПИ, РЕЛАКС И УДОБСТВО ВЪВ ВАШИЯ СПОРТЕН ЦЕНТЪР, СПА ЦЕНТЪР, РЕХАБИЛИТАЦИОНЕН И ДИАГНОСТИЧЕН ЦЕНТЪР, ТЕРМАЛНИ БАНИ ИЛИ ТАЛАСО? РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ МАШИНИ С ПОМОЩТА НА КОИТО ПОСТИГАМЕ НАЙ – ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ПРАНЕ, СУШЕНЕ, ГЛАДЕНЕ И ОПАКОВКА НА ВАШЕТО ПОСТЕЛЪЧНО БЕЛЬО И ХАВЛИИ.

КАЧЕСТВО И БЛАГОПОЛУЧИЕ ДО ПОСЛЕДНО
Във вашата работна среда трябва да полагате специални грижи за вашето пране (хавлии/работно и спортно облекло) и всеки детайл е от значение, за да гарантирате, че клиентът ви се чувства добре и ви отличава от конкуренцията .

Вашето предизвикателство е да поддържате качеството на прането си, да осигурите хигиенично пране и дезинфекция , което е нежно за кожата . За да постигнете това, единственото, което трябва да направите е да се свържете с нашето перално стопанство.
С помощта на перфектните програми на машините ЕЛЕКТРОЛУКС, уникалните свойства на професионалните препарати ЕКОЛАБ и отговорното отношение на нашият персонал, Вие можете да изключите този ангажимент от програмата си и спокойно да се отдадете на целта на вашето занимание.